Member areaВлез
 • slider

  Иновативност во финансискиот свет!

  Целокупен софтвер за работа на вашата компанија.

  Детали

 • slider

  Софтвер за сите ваши потреби !

  Погоден за сите типови на финансиски друштва.

  Детали

 • slider

  Бидете чекор пред другите

  користејќи ги нашите услуги !

За насПрофесионалци со 30 годишно искуство

Кои сме ние ?

Наша заложба е развој, градење на софтвер по мерка на клиентот, притоа водејќи сметка за ефикасноста, квалитетот, веродостојноста, достапноста и интегритетот на информациите со кои работи коминтентот.

SPD Computing

СПД е софтверска компанија чија основна цел и задача е развој на квалитетен апликативен софтвер наменет за банките, штедилниците и другите финансиски институции.
Компанијата постои уште од 1991 година, и оттогаш наваму перманентно се развива, следејќи ги потребите на своите коминтенти.

Нашите продукти

Платформите за равој на нашите решенија целосно го следат трендот во изработката и имплементацијата на финансиски софтвер. Во рамките на својот развоен циклус, актуелна е третата генерација на наши производи, чиј лидер е Bank3000, кој е се поприсутен на нашиот пазар.


Погледни ги
продуктите

Што работиме

SPD е компанија чија примарна цел е софтвер наменет за банки и финансиски друштва, нашите решенија вклучуваат комплетен софтвер за потребите на едно финансиско друштво или банка започнувајќи од софтвер за книговодство, кредитирање, штедење, платен промет, картично работење, web ориентиран софтвер, e-banking, m-banking....

Но нашиот софтвер не е наменет само за финансиските друштва ние нудиме и софтвер за останатите компании кои се бават со различни дејности.

Кариера во SPD

Доколку сакате вашата кариера да ја градите во SPD на работната позиција Application Developer. Имате желба за учење на нови работи, и имате познавање од MS DotNet, PHP развојни алатки и Oracle/MS SQL Server бази на податоци.

Вашето CV испратете го нас следната емаил адреса: jobs@spdcomputing.com а ние ке ве контактираме штом се отвори можност за вработување/пракса.

Техничка поддршка

Одржувањето на нашите системи е имплементирано преку повеќе медиуми и начини на контакт со нашите коминтенти, се со цел ефикасност во работата. Нашиот професионален тим од инжињери се грижи за сите ваши проблеми.

Сервиси

Со цел поефикасно работење и присутност во сите области и медиуми на финансиското работење, СПД, во рамките на својата дејност, на сегашните и идни коминтенти ги нуди следниве сервиси:

Развој и евалуација

на финансиски апликативни решенија.

Консалтинг

имплементирање на софтверските решенија како и нивно прилагодување во зависност од вашите потреби.

web development

Изработка на Web ориентирани решенија за работа на финансиските компании.

Одржување

на инсталираните решенија и поддршка на своите коминтенти (преку директна телефонска линија, VPN, Web...).

128748

трансакции/месечно

999999

Обработени податоци/дневно

8548

Корисници/дневно

58747

Насмевки/дневно

Нашите продукти

Водени од потребите на корисниците, нашите решенија кои го опфаќаат комплетното финансиско работење на финансиските институции, ги поделивме во неколку, по обем, различни категории.

Составете софтвер по вашите потреби

Изберете кои модули ви се потребни

Контакт Контактирајте не користејќи ја контакт формата.


Контакт информаации


Т.Ц. Мавровска - Скопје, Македонија

+389 (2) 3120 085

info@spdcomputing.com

www.spdcomputing.com

www.facebook.com/spdcomputing

www.linkedin.com/company/spdcomputing


Техничка поддршка

support@spdcomputing.com

+389 (2) 3120 085